Unable to get to programming menu.

View previous topic View next topic Go down

Unable to get to programming menu.

Post by Hoot on Mon Aug 08, 2016 4:02 am

Folks - I have created an app on my Android phone and I can connect the bluetooth on my phone to my HC05.
When I open the RR app I get a java.io.IOException read failed - possibly because I have previously connected to a Wifi device. After this exception screen has gone I am then presented with the app I have created but I am unable to open it via the menu button. It lights up when I touch it but doesn't take me to the programming menu.
What have I done wrong here?

Hoot

Posts : 3
Join date : 2016-05-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Unable to get to programming menu.

Post by Admin on Mon Aug 08, 2016 7:29 am

Hi,
Try to go to Settings -> Applications -> RoboRemo and press "Force stop".
DO NOT press "Clear data", or it will erase the interface you created.
Then open the app again and see if it works. If it shows the same error, you will have to press "Clear data" and create the interface again, I hope it is not very big interface, or maybe you saved it using menu -> interface -> export. Please let me know the result.

I am still trying to figure out what caused that error. What items (widgets) did you use in the interface?

Admin
Admin

Posts : 111
Join date : 2016-03-08

View user profile http://roboremo.makeforum.net

Back to top Go down

Re: Unable to get to programming menu.

Post by Hoot on Tue Aug 09, 2016 2:51 am

Thanks for the response. I have just used a button only. Each time this has happened I have actually used a . (period) as the 'set command ending' character. If I remove the "." it doesn't happen. I will test it again later.

Hoot

Posts : 3
Join date : 2016-05-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Unable to get to programming menu.

Post by Admin on Tue Aug 09, 2016 6:15 am

Thanks for the hint about the "." command ending. I tested it now and it seems to be a bug in the app, I don't get the "java.io.IOException read failed" error, but the buttons that are set as local stop working if the command ending starts with ".", I will try to fix it in the next version.

Thank you,
Victor

Admin
Admin

Posts : 111
Join date : 2016-03-08

View user profile http://roboremo.makeforum.net

Back to top Go down

Re: Unable to get to programming menu.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum